Gezinnen: Programma vanaf 10 jaar

Weekendklas

Zit je in groep 7? Wil je graag nieuwe dingen leren? Zelfs op zondag? Dan is de WeekendKlas misschien wel iets voor jou!

Als WeekendKlasser maak je kennis met verschillende beroepen, van architect tot banketbakker en van cardioloog tot zelfstandig ondernemer.

Gastsprekers vertellen over hun beroep, in ons lokaal in Rijksmuseum Boerhaave in Leiden, of op hun eigen werkplek. Je leert over het werk van anderen en ontdekt ook wat jijzelf interessant vindt en goed kunt.

WeekendKlas is leuk en leerzaam en heel gezellig met de groep! Je komt elke zondag van 11 tot 15.00 uur naar de WeekendKlas toe (schoolvakanties vrij). Je kunt minimaal een en maximaal twee kalenderjaren meedoen.  Er zijn veel leuke gastlessen en we werken ook aan taal en lezen.

Als WeekendKlasser krijg je een Vriendenpas voor het Rijksmuseum Boerhaave. Zo kun jij altijd gratis het museum bezoeken met je familie en vrienden.

Je kan meedoen aan de WeekendKlas als je woont in: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude.

WeekendKlas 2024 leerjaar 1 gaat zondag 8 september van start. Aanmelden kan nu al! Vragen of meer info? Bel of app met Chaya Pahladsingh.

“Je leert bij de WeekendKlas over heel veel beroepen.
Zo ontdek ik welke beroepen ik wel of juist niet leuk vind.”

Vragen?
Neem contact op met:

Chaya Pahladsingh
c.pahladsingh@jesrijnland.nl
(071) 342 09 00 / 06 39 843 155

Met dank aan