Word vrijwilliger

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol voor ouders, kinderen en JES. Mede dankzij hen kunnen WeekendKlas, VoorleesExpress, School’s cool en Speelgroepen de kansen van kinderen vergroten. Inmiddels zetten meer dan 300 vrijwilligers zich in voor kinderen en gezinnen als voorlezer, mentor, gastspreker of  Speelgroepvrijwilliger.

Bouw jij mee aan een rechtvaardige en inclusieve samenleving waarin gelijke kansen voorop staan? Ben jij benieuwd naar andere leefwerelden en wil jij op jouw manier een steentje bijdragen?
Bekijk onze vacatures.

Word donateur

JES werkt in opdracht van gemeenten en ontvangt middelen van fondsen en donateurs. Ook een bijdrage leveren aan het ondersteunen van kinderen die opgroeien in kwetsbare omstandigheden? Dat kan!

Iedere donatie is welkom en wordt ingezet om een verschil te maken in de levens van kinderen en jongeren. Bijdragen kan met een gift, een goede daad, of materiële steun (bijvoorbeeld: boeken of laptops).
Bekijk op de volgende pagina de verschillende donatiemogelijkheden. Vragen? neem contact met ons op, wij denken graag mee.