Het ondersteunen van ouders en kinderen kan JES niet alleen.

Word vrijwilliger bij JES!

Wij hebben in deze crisis-periode meer dan ooit jullie vrijwilllige inzet nodig! Onze gezinnen kunnen juist nu een steuntje in de rug gebruiken.

In de meivakantie starten we samen met Leren met de Stad (Leidse invulling van het landelijke programma City Deal Kennis Maken) en Stichting Move Leiden met het project MATS (Maatje voor Thuis bij Schoolwerk). Ben of ken jij een maatje, meld je dan meteen aan door een mail te sturen naar Fariidah van Leeuwen (f.vanleeuwen@jesrijnland.nl) of kijk hier voor meer informatie over de vacature. Wil je meer weten over het project, neem dan contact op met Sandra van het Schip (s.vanhetschip@jesrijnland.nl en/of 06 – 24 62 43 88).

Inmiddels zetten meer dan 200 vrijwilligers zich bij JES Rijnland in voor kinderen/jongeren als voorlezer, mentor, gastspreker, begeleider van De Speelgroep en De HuiswerkKamer.

Daar zijn wij als JES dankbaar voor!

Wij ondersteunen onze vrijwilligers d.m.v. gerichte trainingen en netwerkbijeenkomsten (zie onze activiteitenkalender).

Wij leren graag van onze vrijwilligers door hen actief te betrekken bij onze organisatie.

Als vrijwilliger bij JES maak je verschil in het leven van een kind, draag je bij aan een inclusieve samenleving, en geef je jezelf de kans iets bijzonders te ervaren of te leren.

DUS: Wil jij je inzetten, je bent van harte welkom!

 

Bel of mail gerust met ons om andere ideeën te bespreken of je vragen te stellen!

Vanaf januari zijn wij actief in Den Haag met School’s cool! 20 kinderen uit groep 8 van basisschool De Regenboog wachten elk op een mentor die hem/haar graag begeleidt tijdens de overstap naar de middelbare school. Ben of ken jij zo iemand, bel of mail dan met ons! Je kan je uiteraard ook meteen aanmelden via deze link.

Contactinformatie:
info@jesrijnland.nl
(071) 342 09 00

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Wilt u iemand spreken die alles in uw eigen taal kan uitleggen?
JES heeft ook medewerkers die Arabisch, Engels, Frans, Pools, Spaans en Turks spreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Socials