Coach@JES

“Myrthe gaf me vertrouwen en bleef me steeds moed inspreken. Zonder haar was ik zeker gestopt en had ik nu geen diploma”.

Ashley loopt door een ongeluk achter op school en moet veel inhalen. Maar goed plannen is niet haar sterkste punt. De mentor raadt haar aan mee te doen met Coach@JES. Het blijkt een heel goed advies. Ashley heeft haar diploma gehaald èn ze heeft leren plannen. “Daardoor gaat mijn nieuwe studie ook heel goed.”

Intakegesprek

“In het begin twijfelde ik wel of ik mee moest doen met Coach@JES. Ik dacht dat ik het allemaal wel zelf kon oplossen. Maar ik ging toch maar naar het intakegesprek. Ik kon aangeven dat ik graag een rustig iemand wilde, maar wel iemand die duidelijke grenzen aangeeft en me wijst op mijn verantwoordelijkheden. Ze gingen voor me op zoek en een tijdje later had ik een kennismakingsgesprek met Myrthe. Het klikte meteen tussen ons, dus toen twijfelde ik niet meer. Ik wilde graag meedoen.”

Telefoon als beloning

“Ik ben nu zo blij dat ik die sprong gewaagd heb! Ik heb niet alleen geleerd om te plannen en organiseren, maar ook hoe ik mijn concentratie ergens bij kan houden en mezelf kan belonen als ik goed gewerkt heb. Coach@JES heeft me meer inzicht gegeven in mezelf. Myrthe keek vaak net even anders naar de situatie. Mijn ouders hadden al tig keer tegen me gezegd dat ik mijn telefoon weg moest leggen bij het studeren. Myrthe maakte duidelijk waarom: hoe meer je met je telefoon bezig bent, hoe langer het duurt voordat je klaar bent met studeren. Als je je telefoon weglegt, ben je snel klaar en heb je daarna alle tijd voor je telefoon. Maak van je telefoon dus een beloning in plaats van een afleiding. Dat werkte.”

Zelfdiscipline

“School deed best wel moeilijk en ik heb echt moeten knokken voor mijn diploma. Maar Myrthe gaf me vertrouwen en bleef me steeds moed inspreken. Zonder haar was ik zeker gestopt en had ik nu geen diploma. Ik volg nu een thuisstudie, waar ik alles zelf voor moet doen. Ik moet mijn eigen tijd indelen. Het gaat heel goed dankzij alles wat Myrthe me geleerd heeft. Ik kan echt iedereen aanraden om deel te nemen aan Coach@JES. Weet je niet goed wat je wilt of kom je ergens niet uit? Gewoon meedoen!”

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Wilt u iemand spreken die alles in uw eigen taal kan uitleggen?
JES heeft ook medewerkers die Arabisch, Engels, Frans, Pools, Spaans en Turks spreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Socials