Programma's

Ouders ontmoeten Ouders

Ouderschap en opvoeding roepen bij ouders in elke leeftijdsfase nieuwe vragen op. Tijdens de bijeenkomsten ontmoeten ouders elkaar, worden ervaringen uitgewisseld en krijgen ouders handvatten om thuis verder mee aan de slag te gaan.

“De verhalen van andere ouders hebben mij geïnspireerd voor de omgang met mijn eigen kind!”

Over het programma

Tijdens de bijeenkomsten van Ouders ontmoeten Ouders draait het om het uitwisselen van ervaringen over ouderschap en opvoeding van kinderen in verschillende leeftijden. Samen met een professional van JES gaan ouders in gesprek over thema’s die op dat moment spelen.

Wij bieden o.a. de volgende thema’s aan bij dit programma: Meertalig opvoeden, puberteit, hoe kies ik een (basis)school, wat leert mijn kind op school/de peuterspeelzaal, regels en grenzen, gezond eten etc.

Ouders kunnen zich bij JES aanmelden om over een onderwerp in gesprek te gaan. Bij minimaal 8 aanmeldingen wordt een bijeenkomst georganiseerd onder begeleiding van een  professional. Als er niet genoeg aanmeldingen zijn, dan kijkt JES samen met de ouders naar andere mogelijkheden.

De bijeenkomsten duren ongeveer 2 uur en kunnen eenmalig zijn, maar ook een aantal keren. Dit hangt af van de vraag van de ouders in de groep.

Contactinformatie
Domein Wijk – Sjanet van Niekerk (s.vanniekerk@jesrijnland.nl)

071 342 09 00

Aanmelden voor deelname

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Wilt u iemand spreken die alles in uw eigen taal kan uitleggen?
JES heeft ook medewerkers die Arabisch, Engels, Frans, Pools, Spaans en Turks spreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Socials