Programma's

Jong Geleerd, Thuis Gedaan

Kinderen leren meer als er thuis aandacht is voor wat er op school gebeurt. Dit programma toont ouders thuis hoe zij spelenderwijs, samen met hun kinderen aandacht kunnen besteden aan de thema’s die op school worden behandeld.

“Spelen is voor kinderen niet alleen heel leuk, ze kunnen er ook veel van leren. Zeker als je met hen meespeelt”

Activiteiten tijdens Corona
Wij gaan (online) gewoon door met onze werkzaamheden. Op dit moment zijn het hele onrustige tijden met veel onzekerheid. Maar wij zullen gezinnen ook in deze tijden zo goed mogelijk blijven ondersteunen via tips op onze social media kanalen en (online) contact via bellen, appen of skypen. We kijken per gezin wat de meest gepaste manieren/methoden zijn om deze periode te overbruggen, bijvoorbeeld door het voorzien van lees-, spel- en knutselmaterialen die we langsbrengen of (digitaal) opsturen.

Hebben jullie de komende periode nog vragen en/of ideeën die jullie willen delen, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon. De fysieke bijeenkomsten gaan, conform het RIVM, voorlopig niet door.

Over het programma
Jong Geleerd, Thuis Gedaan is een thuisprogramma, voor kinderen tussen 2 en 6 jaar oud. In 12 huisbezoeken krijgen ouders tips en handvatten hoe zij thuis aandacht kunnen besteden aan de VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) -thema’s op school. Maar ook hoe zij hun kind kunnen ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling – door samen te spelen!

Kosten
Meedoen aan Jong Geleerd, Thuis Gedaan kost € 10,- voor 12 huisbezoeken.

Start
In overleg met het gezin.

Contactinformatie
Sjanet van Niekerk (s.vanniekerk@jesrijnland.nl en/of +31 6 40447489)
(071) 342 09 00

Aanmelden voor deelname

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Wilt u iemand spreken die alles in uw eigen taal kan uitleggen?
JES heeft ook medewerkers die Arabisch, Engels, Frans, Pools, Spaans en Turks spreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Socials