Het ondersteunen van ouders en kinderen kan JES niet alleen.

Wij hebben je nodig!

JES is dankbaar voor haar meer dan 200 vrijwilligers die als voorlezer, coach, gastspreker of als ondersteuning op kantoor zich inzetten voor kinderen en jongeren.

Ook wij besteden bij JES tijd en aandacht aan de begeleiding van onze vrijwilligers, want vrijwillige inzet is niet alleen goed voor het gezin, het kind of de jongere, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling van de vrijwilliger zelf.

DUS: Wil jij je vrije tijd en energie omzetten in de ontwikkeling van een kind of jongere? Kijk dan hieronder hoe je dat bij JES kan doen!

Wij hebben de volgende vrijwillige bijdrages nodig:

 

Vanaf januari zitten wij ook in Den Haag met Coach@JES in samenwerking met School’s cool. Dus ook daar zijn wij op zoek naar vrijwillige coaches die ons willen steunen in onze missie. Ben of ken jij de coach die zich graag wil inzetten voor een kind/jongere? Bel of mail dan gerust met ons. Je kan je uiteraard ook meteen aanmelden via onderstaande link.

Staat jouw ideale vrijwilligersbaan hier toch niet bij, maar wil je wél graag bij JES vrijwilligerswerk doen? Overtuig ons van je motivatie en je ideeën! En wie weet, misschien ben je ons net voor. Tot snel!

Contactinformatie:
info@jesrijnland.nl
071 342 09 00

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Wilt u iemand spreken die alles in uw eigen taal kan uitleggen?
JES heeft ook medewerkers die Arabisch, Engels, Frans, Pools, Spaans en Turks spreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Socials